Langsung ke konten utama

Image result for gary lonely night





Nowdays,...

.
.
.

GARY (FEAT. GAEKO) – LONELY NIGHT (또 하루)


English translation

On this lonely night, all alone
On this night that made everything feel heavier
I love you I need you
You, I need you
On this drunken night, all alone
On this night that made me miss everything
I love you I need you
You, I need you
The 80% of morning finds me once again
I don’t feel refreshed but another day is starting
It’s just a copy of yesterday
I hum along to the newest songs playing from my earphones
Dreaming about being the best in this city
With my whole body, I feel it all, even the bad energy
I’m a Korean, trained by all the pressure I got since I was young
There’s so much more unhappiness if you don’t have money
Those on top push you down
Those on the bottom fight their way up
Wherever you go
If they tell you to do it, then do it
If you don’t wanna, then don’t
Is this all about being social?
I don’t know, I don’t do things I don’t like
There’s nothing to be afraid of
Everything’s the same, it’s all the same competition
There’s no need for tiresome war of words
I just want a few people who I can connect with
And some drinks and music
On this lonely night, all alone
On this night that made everything feel heavier
I love you I need you
You, I need you
On this drunken night, all alone
On this night that made me miss everything
I love you I need you
You, I need you
I’m working all night again
I turn the lights on in my eyes, like the neon sign of a store
My current mood is like a rain storm in early summer
Even if it ends soon, I’ll gain many things
Probably money or criticism
Whichever it is, I don’t care
Still, being able to work is happiness to me
I’m always thinking about a vacation
Where should I go this time?
Europe? Southeast Asia?
I get excited like she does when she picks out bikinis in May
Should I get a drink before I go home?
I’m calling up my friends
Nothing happened I just wanted to see your face
We can get a cup of coffee or a drink
I don’t care so come out for a bit
We need to succeed
No, we need to be happy
We need to succeed
No, we need to be happy
On this lonely night, all alone
On this night that made everything feel heavier
I love you I need you
You, I need you
On this drunken night, all alone
On this night that made me miss everything
I love you I need you
You, I need yo
Image result for gary lonely night
I just feel like... I missed everything .. try to limit the space of regret.. pursue or just sit back and facing the wholeness..
But seems like I cant cope with this fast lane journey. Seems I left behind. I didnt get a chance to refresh, still I need to be a source of freshness.
I know nothing
What I try to do just, 1 step each day. Maybe I fail today, then just retry tomorrow. I will be sad/angry today, and just try to open my eyes again tomorrow. If tomorrow never happen, what ever will be will be que sera sera...

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Catatan nyari daycare untuk si unyilku di Bangsar Area, Kuala Lumpur.

Berhubung emang area kerja di seputaran Bangsar / Bangsar South, kita lagi nyari nih daycare untuk si unyil kita (15 bulan). Nyarinya seputaran tempat kerja.. jadi bisa meminimalisasikan macet pas jemput dia. Kan biasanya suka di denda tuh kalo jemput nya telat..

Mari kita list kan semua daycare.. dan kita update lagi selanjutnya.. (update-an ke 2 )

1Taska Alam Permainan Kanak-Kanak42, Jalan Limau Kasturi, Bangsar Park, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur03-22820817

2Taska Montessori Saya117, Jalan Telawi Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur.03-22870837

3Taska KTMBRuang Legar, Tkt Bawah Blok 6, Pangsapuri KTMB, 59000 Kuala Lumpur03-22871323

4Taska Permata Penyayang Kasih (TASKOM)96-00-06 & 07, PPR Kg Limau, Jalan Pantai Dalam 59200 Kuala Lumpur014-7324855
019-6681762

5Taska The Children HouseNo.53, Jalan Terasek, Bangsar baru, 59000 Kuala Lumpur.03-22877896

6Taska The Children HouseNo.2, Jalan Tempinis, Taman Lucky, 59100 Bangsar, Kuala Lumpur.03-22834825

7Taska Lil Beanspr…

Throwback to our vow

Suami-Istri di pasangkan pasti sama orang yang berbeda. Orang kaka adek aja bisa beda banget. Saya lagi inget inget lagi apa yang jadi point dari suami saya. Kenapa saya pilih dia untuk saya jadikan suami saya. Dan nilai apa yang suami saya ambil dari saya sebagai seorang istri.

Dulu saya belum terlalu mengenal pribadi suami saya, tapi seiring sejalannya waktu saya mulai paham dia (meski perlu berdebat/berantem dulu). Saya menghargai dia dan setuju untuk jadi istrinya karena salah satunya adalah sikap lembut nya itu, dan saya pun tau kalau memang dia mencoba untuk selalu lembut sama saya.

Ada hal yang saya keliru saat memulai perkawinan, saya pikir dengan menikah saya bisa 'slow down'. Yang saya maksud disini saya bisa bermanja manja dan tidak lagi 'terlalu berambisi dengan achievement' (kata papa, saya ambisius). Saya kurang lebih setuju dengan pendapat papa saya, karena latar belakang kehidupan kami dan saya memang mau mempersiapkan kehidupan sebaik baik nya. Jadi da…

My Roller Coaster Life

This post  is dedicated for my friend that counting down to ride another journey in her life.

Saya ada dalam taman bermain.. Boleh Dufan, USS, Disneyland. Dan dalam 29 tahun ini, Ini yang saya rasakan:

1. Pengen cepet gede.
[roller coaster ride
Sebel banget deh rasanya.. ga boleh masuk wahana roller coaster yang seru banget. Karena gw masih cupu, kecil, tinggi belum cukup. OK yang lain nya boleh.. tapi yang ini nanti dulu yah.. Tunggu sampai tingginya cukup. I was counting down the day, waiting my first awesome journey.

Saya cerna semua excitement dunia orang dewasa dengan kacamata kekanakan saya, dengan pengetahuan minim saya akan hal yang sebenarnya. Enak ya kerja.. punya uang banyak buat belanja. Ermm kayanya bahagia deh kalo aku bisa kawin sama si masbrow, dia kan orang nya gentle gituuu.. OK tanggung jawab, OK tau kok tentang tanggung jawab. Gini kan arti tanggung jawab, kalo mau dapet gaji harus kerja. Kalo punya anak harus dirawat kan anak nya. OK OK I'm ready.

2. Antri sebel…