Langsung ke konten utama

Mask Routine

What can beat the stress after I worked so hard (read: browsing so hard) ??? Shall we pamper our skin / (DIY) spa nite.

Its the most favorite time, after tiring stressful day.

(step 1) wash all the dirt and make up.
CLEAN EXPRESS MIRACLE WATER
by Maybelline Miracle Water RM20 (wiped out mostly my spf/foundation) but I feel it didnt completely removed all the make up. So we follow with
Clinique cleansing balm RM127 ( no perfume and it quite impressive)
Take The Day Off Cleansing Balm
clean everyday make up and dirt , as I'm not a heavy makeup user.



(Step 2) Clarifying mask with DIY oatmeal. I always keep empty bottle with blended oatmeal, so I can used it as a mask / cleanser. Just mixed 1 tbp blended oatmeal with Avene termal water, and let it rest in your face after the oat dried gently massage with damp hand palm. And remove with warm water.



Image result for avene thermal spring waterImage result for oatmeal
Sometimes I follow with Mud mask, and this time I used Origins Clear Improvement™ Mud mask RM 130
.

Image result for origin mud mask

(3) After a clarifying steps, I feel so satisfyingly clean. Then a serum should be absorb better. For serum I used  Kiehls Midnight Recovery that I get because I've been a good girl (lol).
 Image result for Kiehls Midnight Recovery

(4)Hydration mask  from Laniege Sleep over water bank is the seal for entire steps for this night. Lovely mask with great smells.
 Image result for Laneige Sleep over water bank


Its a sleepy time... Good nite..




Komentar

  1. tinaa, laneige udah ngeluarin water sleeping mask yg terbaru. itu juga enaaak... kalo cleansing, gw pake faceshop mango oil to foam cleanser. selain itu pake facial wash dari Natasha.

    BalasHapus
  2. Ahhh... mutiaaaa RACUUUUNNN!!! @_@
    brb mulai rajin maskeran.. biar abis biar bisa beli beli lagi MUAHAHHAHAHHA

    BalasHapus

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini

Catatan nyari daycare untuk si unyilku di Bangsar Area, Kuala Lumpur.

Berhubung emang area kerja di seputaran Bangsar / Bangsar South, kita lagi nyari nih daycare untuk si unyil kita (15 bulan). Nyarinya seputaran tempat kerja.. jadi bisa meminimalisasikan macet pas jemput dia. Kan biasanya suka di denda tuh kalo jemput nya telat..

Mari kita list kan semua daycare.. dan kita update lagi selanjutnya.. (update-an ke 2 )

1Taska Alam Permainan Kanak-Kanak42, Jalan Limau Kasturi, Bangsar Park, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur03-22820817

2Taska Montessori Saya117, Jalan Telawi Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur.03-22870837

3Taska KTMBRuang Legar, Tkt Bawah Blok 6, Pangsapuri KTMB, 59000 Kuala Lumpur03-22871323

4Taska Permata Penyayang Kasih (TASKOM)96-00-06 & 07, PPR Kg Limau, Jalan Pantai Dalam 59200 Kuala Lumpur014-7324855
019-6681762

5Taska The Children HouseNo.53, Jalan Terasek, Bangsar baru, 59000 Kuala Lumpur.03-22877896

6Taska The Children HouseNo.2, Jalan Tempinis, Taman Lucky, 59100 Bangsar, Kuala Lumpur.03-22834825

7Taska Lil Beanspr…

Januari si Bulan yang identik dengan 'New Year New Me'

Januari adalah Bulan dengan segala sesuatu embel embel 'baru'.. So ini adalah list segala hal baru di bulan baru ini:

1. Baru tau, kalo namanya nungguin jadwal operasi papa adalah sesuatu hal yang bikin deg degan. Jadi papa saya diharuskan menjalani operasi Hip replacement (di gugling aja ya). Dikarenakan papa memilih dengan menjalani prosedur BPJS untuk operasi ini, jadi kita bener bener harap harap cemas, nunggu gilirannya si papa untuk operasi. Bolak balik mama terus cari tau perkembangannya di RS. *pray* cepet cepet di operasi dan ga sakit lagi ya Pah!!

2. Dikarenakan point pertama, holiday CNY di revisi (#ciyeh..), mamih mertua dan baby J cao dulu ke Bandung dari awal Jan, dan saya akan nyusul nanti begitu dapet tanggal papa operasi. 2016 ini akhirnya ngalamin yang namanya rindu serindu nya sama baby J. Ini adalah hal baru untuk baby J n mommy, terpisah jarak T___T. sedih... tapi mama ada tanggung jawab di kerjaan.. ga bisa ambil cuti lama lama.. berat banget...

3.Ada ins…

Whats now

Perfection??


Bit surprise for myself, when I heard people said this to me "Don't be such a perfect person.."
Dang..


It hit me as, I portray myself as faaaaaaaar beyond perfection. You might need to see inside of me. But I took that as a compliment.

In my early 20 years, I tend to chase a happy life. I don't actually accept other emotion beside sad/ disappointment /anxiety etc. What in my mind is we strive to be happy. Happy is the only goal, and beside that is not a norm.

As a time goes by, that took me to ignore my other part of mine. There been aggressive and ambitious to achieve any thing that I define as accomplishment of happiness. Naaah nor expensive thing, XX amount of salary, buy this and that make me happy... To be precise, I not content with my life. The pray from my mouth was only list of  word, The pray is my form for my gratitude.

Still that not sufficient without we acknowledge the whole aspect. I need to truthfully accept all condition that comes withi…